Mizuno

KRSUltra 60

Mizuno KRSUltra 60 er et 60 kilometer langt terrengløp med samlet stigning på rundt 2200 meter. Start og målgang er ved Aquarama i Kristiansand sentrum. Underlaget fordeler seg med 7km asfalt / 15km grus/kjerrevei og 38km teknisk sti. Løypa er teknisk krevende og tar deg med på en rundtur i Bymarka og Skråstadheia.

Starttidspunkt 08:00*

* Deltagere som tror de vil bruke mer enn 10 timer starter kl 07:00.

Verdt å vite

Påmelding
Periode
Pris
15.11.2023 - 31.12.2023
800,-
01.01.2024 - 31.03.2024
900,-
01.04.2024 - 13.04.2024
1000,-

Følgende er inkludert i deltageravgiften:
Tidtaging, drikke/mat-stasjoner underveis, transport av dropbag, varmt måltid i mål.

Det gis ingen refusjon ved avmelding, men du kan din plass til andre gratis fram til og med 31.03.2024 og mot en endringsavgift på 100,- de siste 14 dager før start.

Alle deltagere er pliktig i alle norske mosjonsarrangement å løse lisens. Lisens legges automatisk til ved påmelding hvis du ikke har helårslisens. For mer informasjon om lisens, se NIF sine nettsider.

Løypa

GPX-spor

Mat / drikkestasjoner / dropbag
Km
Navn
Fasiliteter
Annet
12,1
Hommeren
Drikke Mat Dropbag
Parkering Førstehjelp
23,8
Grønn slette
Drikke Mat Toalett
Parkering Førstehjelp
30,2
Grostøl
Drikke
Parkering
44,9
Hommeren
Drikke Mat Dropbag
Parkering Førstehjelp
54,6
Ravnedalen
Drikke
Parkering
Mål
Aquarama
Drikke Mat Toalett
Parkering Førstehjelp Dusj og garderobe
  • Drikke Drikke (vann, cola, sportsdrikk, saft, kaffe)
  • Mat Mat (brødskiver, salt pølse, chips, frukt, boller)
  • Dropbag Dropbag
  • Toalett Toalett
  • Parkering Parkering
  • Dusj og garderobe Dusj og garderobe
  • Førstehjelp Førstehjelp

NB! Husk å medbringe egen kopp/flaske for påfylling av drikke.

I mål vil det i tillegg serveres et varmt måltid (også glutenfri/vegetaralternativ).

Du vil få utdelt dropbag og merkelapp til denne ved registrering som skal brukes til det du ønsker tilgjengelig på sjekkpunkt Hommeren. Egne bagger eller sekker vil ikke bli godtatt.

Startnummer

Startnummer skal festes uten å brettes synlig på framsiden av kroppen. Hele startnummeret skal være synlig under hele løpet.

Merking

Løypene vil være godt merket med merkebånd, skilt og bukker. Det er hverken behov for kart eller kompass eller kjennskap til løypene på forhånd. Det kan uansett være lurt å laste inn løypens .gpx fil hvis du har en klokke som støtter dette for sikkerhets skyld. Har du løpt mer enn 200m uten å se et merke, snu og gå tilbake til siste merke. Løpere plikter å følge merket løype og ferdsel utenfor oppmerket løype kan medføre diskvalifikasjon.

Påkrevd utstyr

Det vil ikke være drikkekopper på drikkestasjonene, så hvis du ønsker drikke må du medbringe egen kopp eller flaske for påfylling.

Det eneste andre påkrevde utstyret du må ha med er en mobiltelefon som skal være påslått under hele løpet, men det kan være fornuftig å ha med bekledning etter værforbeholdene samt mat og drikke til periodene mellom sjekkpunktet.

Maksimaltid / sperrefrist / brutt

Det er satt en maksimaltid på 12 timer på KRSUltra 60. Dette er for å sikre at alle løpere i mål før det blir mørkt. Løpere vil bli stoppet ved sjekkpunkt Hommeren kl 17:00. Siste løper som forlater sjekkpunktet blir etterfulgt av arrangørløper for å påse at vi får med oss alle til mål. Det er derfor viktig at hvis du tror du vil bruke mer enn 10 timer at du oppgir dette ved påmelding, slik at du får starte kl 07:00 og da få bedre tid til å klare sperrefristen.

NB! Deltagere som starter tidlig vil ikke kunne kjempe om pallplasseringer.

Deltager som må bryte løpet, må informere løpsleder om dette snarest på telefon 958 36 581.
Vi vil prøve å være behjelpelig med transport hvis dette er praktisk mulig.